Hallgasson zenét

Általános tudnivalók és gyakorlati tanácsok


" ne versenyezz a természettel , inkább engedd be ..."

 • A szalagparketta valódi fából készült , felületét , hét réteg ,nanó technológiával felvitt koptató lakk mikrofilm boritja , hogy Ön számára 21 év garanciát adhassunk, valamint további 40 éven keresztül megörizze legjobb formáját, szépségét a lakásában.

 • Lerakásával egyszerüen és gyorsan átváltoztathatja otthonát irodáját ,üzletét . Könnyen karbantartható, tisztitása faápoló spray-vel ill enyhén nedves moppal lehetséges.

 • A " woodloc ", ill. klik-es illesztési rendszer, biztositja ,hogy a 2.2m hosszú elemek , lapok, ragasztó anyag nélkül , egy résmentes sik felületet képezzenek.

 • A "woodloc" technológiának köszönhető ,hogy sérülés esetén az egyes panelek visszaszedhetők, cserélhetők és ujjal kiváltva ismét lerakhatók.

 • A "woodlock" biztositja azt a lehetőséget ,hogy a szalagparketta padlófűtés esetén is lerakható. A szalagparketta kétszer csiszolhato az " élete" folyamán.

 • Az osztatlan ,ill. egysávos szalagparkettát padlófűtés esetén LE KELL RAGASZTANI !

 • Lerakáshoz nem feltétlenül szüksége a sokéves tapasztalat, magunk is elvégezhetjük, amihez minden segitséget megadok a boltban.

 • A szalagparketta fektethető betonra, de OSB-lemez is lehet az alapja. Az aljzat és a parketta közé 3mm-es polifomot, vagy 3mm, vagy 5mm-es XPS lépésálló táblásitott szigeteő anyagot kell fektetni , mert nem lehet közvetlen érintkezés a beton és a parketta fenyő hordozó rétegét alkotó felület között.

 • Frissen készült beton esetében az aljzat nedvesség %-nak bemérése a legfontossabb szempont amire szigorúan oda kell figyelni . Kivitelezővel vagy a parkettással együtt még a parketta lerakása elött méréssel kell ellenőrizni a beton 1.5%-nál nagyobb nedvességet nem tartalmazhat, és ezt irásban is rögzitsék , a további viták elkerülése érdekében.

  Remélem biztonságoasbb döntéshez segitettem Önöket ezzel a néhány információval

Pannon Parkett hírlevél

 

Cim: 1139 Budapest Teve utca 27


Telefonszám: +36 30 9 625 117


Nyitvatartás: H-Cs: 10-17.30h-ig

                   P: 10-15.30h-ig

                     Sz: 10-12h-ig

 

Az üzlet 2021 10. 28.-29.-30.-án ZÁRVA TART.

 

Email:tengerszem100@freemail.hu

 

 Cg. 01-09-661725

Adószám : 12276880-2-43